På bildet her i Holmestrand idag Åpnet her 1.7.21, Løp og kjøp Abb til 379 kr måneden Vask så mye du vil. Ligger midt i Holmestrand gamle Shell, ved siden av vaskehallen heter Stasjonen så vet du det. Fra Venstre på bildet, Joakim Augestad/ Bilvaskselger og leder region Sør. Joakim er vår markedsansvarlig, han er et multitalent som fikser alt. Joakim startet hos oss som salgsfagslærling i 2018, og har vist seg som en superstjerne! Han fikser alt vi gjør på sosiale medier, med litt galskap og glede, han tar ansvar for drift, marked og salg, og har steget i gradene til å bli markedsansvarlig og en del av ledergruppa i selskapet. www.Alltidrenbil.no til høyre på bilde. Steinar Lundeberg/ Bilvaskselger og feltansvarlig. Steinar er vår helt i felt! Han er vår egen Reodor Felgen, holder i tekniske løsninger og utvikler selve bilvaskhallene våre. Han er den i teamet med desidert høyest utdannelse, uten at det egentlig sier stort – men poenget er at han er en handyman med teknisk innsikt. Ser du en mann som står på hodet i en maskin på våre anlegg er det sannsynligvis Steinar. Disse koselige Gutta traff jeg i Holmestrand ikveld, som holdt på og slutte av for Åpning av ny Vaskehall. :-) Foto Norgesbladet.no Denny Omdal